• Out of stock
Senzor fum si monoxid de carbon – Nest Protect (cu fir)
 • Senzor fum si monoxid de carbon – Nest Protect (cu fir)

NEST PROTECT - Smoke & CO Sensor (wired)

lei717.00
Tax included Shipping excluded

Senzorul Nest Protect este un detector de fum care funtioneaza si pe post de alarma, acesta trimitand o notificare chiar pe telefonul mobil atunci cand ceva este in neregula. A doua generatie de detectoare este regandita de la interior catre exterior. Are un senzor de fum de scara industriala, poate fi oprit/pornit de pe telefonul mobil, se testeaza automat si are o durata de viata de 10 ani. Fiind vorba despre siguranta, Nest Protect este alegerea ideala – detecteaza atat fumul, cat si monoxidul de carbon.

Quantity
Out of stock

  Free Project Assistance and Design

Our engineers will offer you the best solutions for your projects

  30 days return time

Refunds are processed within 1-2 days

  Secure payments by credit card

Using latest standards in security policies

NEST Protect

Detector de Fum si Monoxid de Carbon

Nest-Protect-Sensor1.jpg
 • Senzorul Nest Protect este un detector de fum care funtioneaza si pe post de alarma, acesta trimitand o notificare chiar pe telefonul mobil atunci cand ceva este in neregula. A doua generatie de detectoare este regandita de la interior catre exterior.

 • nestprotect-1020-8.jpg
 • Are un senzor de fum de scara industriala, poate fi oprit/pornit de pe telefonul mobil, se testeaza automat si are o durata de viata de 10 ani. Fiind vorba despre siguranta, Nest Protect este alegerea ideala – detecteaza atat fumul, cat si monoxidul de carbon.

 • Motivele pentru care Nest Protect este unic pe piata

  • Te ajuta sa stii orice, oriunde te-ai afla – Conecteaza senzorul la Wi-Fi si acesta iti va trimite o alerta pe telefonul mobil daca alarma porneste sau daca nivelul bateriei este scazut. Vei sti care este problema, chiar daca nu esti acasa.

  • Iti spune CE si UNDE – Nest Protect are integrata o optiune vocala, care iti va spune ca a detectat fum sau monoxid de carbon, insa iti va indica si zona afectata, ajutandu-te sa actionezi rapid.

  • Senzor cu spectru larg – Secundele conteaza intr-o situatie de urgenta. Nest Protect foloseste doua unde luminoase pentru a detecta atat focul care arde repede, cat si pe cel mocnit.

  • Detector de monoxid de carbon – Monoxidul de carbon este inodor, invizibil si mortal. Atunci cand va detecta prezenta monoxidului de carbon, Nest Protect va indica si zona in care se afla acesta.

 • conputers_nest_protect_4.jpg
 • 125923-smart-home-review-nest-protect-review-image1-S6IKMFpVPN.jpg
 • Nest Protect este usor de instalat

  Pentru instalarea detectorului Nest Protect este nevoie doar de cateva minute, indiferent ca este vorba de un set up pe iPhone, iPad sau un dispozitiv cu sistem de operare Android. Odata conectate la Wi-Fi, toate mecanismele Nest Protect din casa se vor conecta automat intre ele. Nest Protect este, de asemenea, usor de atasat pe perete sau tavan, gratie partii din spate, care a fost imbunatatita odata cu aparitia celei de-a doua generatii.

 • Conectivitate si Specificatii tehnice

  Pentru a instala dispozitivul Nest Protect aveti nevoie de conexiune cont Free Nest, Wi-Fi, telefon sau tableta cu sistem de operare iOS 8 sau mai avansat ori Android 4 sau mai avansat.

  Din punct de vedere tehnic, Nest Protect functioneaza cu sase baterii de tip AA, are un senzor de spectru larg, unul de caldura, unul de umiditate, unul de lumina ambientala si altul pentru a detecta daca incaperea este ocupata sau nu. Pentru semnalele audio acesta vine echipat cu o boxa de 2 wati si cu un microfon. Senzorul electrochimic de monoxid de carbon are o durata de viata de 10 ani.

 • hero_exploded_nest_protect.jpg
Google Nest
NEST_S3003LWFD

Data sheet

Technology
Wi-Fi

Specific References

You might also like

NEST - 3rd Generation Learning Thermostat
 • Out of stock

NEST - 3rd Generation Learning Thermostat

Temperature control never seemed so easy before and as a bonus, it can learn your daily routine so that you can save time for other activities and might also lower down the cost of your monthly bill by saving energy. It comes in a variety of colors so that you can choose the one that fits you the most.
Price lei1,399.99
Out of stock
Comments (0)
No customer reviews for the moment.