Modalitati de plata

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SMART THINGS ELETRONICS

Securitate şi certificări

Sistemul Plăţi Online este angajat să protejeze informaţiile clienţilor şi să combată activ frauda.

Dezvoltarea sistemului PlăţiOnline.ro a început în luna mai 2002 cu misiunea de a furniza cele mai sigure şi de încredere soluţii de plată online pentru comercianţi din lumea întreagă şi clienţii acestora.

Pentru a realiza acest lucru, C Solution S.R.L. dedică resurse importante pentru o infrastructură puternică şi aderă la propriile politici stricte de securitate internă ARGUS, la iniţiativele de securitate specifice industriei - PCI DSS - şi la multiplele iniţiative de securitate guvernamentale.

ARGUS

Sistemul proprietar Plăţi Online de politici stricte de securitate internă pentru detectarea şi prevenirea fraudei online.

Payment Card Industry Data Security Standard

Iniţiativele de securitate specifice industriei.
Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de securitate a datelor din industria plăţilor cu cardul) reprezintă un set extensiv de cerinţe dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita adoptarea unor măsuri solide de securitate a datelor. În fiecare an certificatul de aderare PCI DSS (www.pcisecuritystadards.org) este reînnoit;

DataProtection.ro

Autoritatea are drept obiectiv apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţă intimă, familială şi privată, în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal îşi desfăşoară activitatea în condiţii de completă independenţă şi imparţialitate. Autoritatea monitorizează şi controlează sub aspectul legalităţii prelucrările de date cu caracter personal care cad sub incidenţa Legii nr.677/2001. www.DataProtection.ro