Samsung SmartThings Hub V3
  • Samsung SmartThings Hub V3

SAMSUNG - SmartThings Hub V3

738,00 lei

Centrul de comanda Samsung SmartThings V3 iti permite sa iti controlezi incuietorile inteligente, luminile, prizele, termostatele si nu numai. Astfel, vei fi mereu la curent cu ce se intampla in interiorul sau in jurul casei tale, avand controlul asupra securitatii, consumului de energie, luminilor etc.

Cantitate
In Stoc

  • Proiectare gratuita pentru fiecare client
    Proiectare gratuita pentru fiecare client
  • Retur in maxim 30 de zile
    Retur in maxim 30 de zile
  • Suport gratuit telefonic si online
    Suport gratuit telefonic si online

Samsung SmartThings V3 functioneaza in Romania cu un cont inregistrat pe Samsung UK.

Ramaneti conectati cu cei dragi!

Centrul de comanda Samsung SmartThings va permite sa va controlati cu usurinta casa.

Conectivitatea incepe de aici!

Centrul de comanda Samsung SmartThings iti permite sa iti controlezi incuietorile inteligente, luminile, prizele, termostatele si nu numai. Astfel, vei fi mereu la curent cu ce se intampla in interiorul sau in jurul casei tale, avand controlul asupra securitatii, consumului de energie, luminilor etc.

Configurare usoara

Include tot ce iti trebuie pentru configurare: un cablu de retea, un adaptor de alimentare de la priza si un manual. Nu este nevoie de instalare: oricine cu o conexiune la Internet poate configura cu usurinta centrul de comanda Samsung SmartThings.

Control prin intermediul telefonului

Aplicatia SmartThings a fost creata cu usurinta de utilizare in minte. Aceasta iti transforma telefonul intr-o „telecomanda” pentru toate dispozitivele inteligente din casa. Este disponibila pentru Android, iOS si Windows. Functioneaza excelent impreuna cu alte dispozitive si asistenti vocali precum Alexa si Google Home. Odata ce ai instalat centrul de comanda Samsung SmartThings si aplicatia SmartThings, poti conecta cate dispozitive vrei pentru a-ti customiza locuinta. Este compatibil cu dispozitive ZigBee, Z-Wave, si IP-connected.

Capacitati video

Nu scapa din ochi ce este important pentru tine atunci cand esti plecat de acasa! Poti primi notificari cu streamuri live de la camerele de video conectate la centrul de comanda, fiind astfel informat in legatura cu ce se intampla in interiorul sau vecinatatea locuintei tale chiar si atunci cand esti la munca sau in vacanta. Acest produs este compatibil cu toate standardele Romanesti si Europene. Software-ul produsului este in limba Engleza. Samsung SmartThings suporta programarea Open-Source in Cloud. Pentru aceasta sunt necesare cunostinte medii de programare (Groovy).

GP-U999SJVLGEA
5 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.