Camera interior Netatmo Welcome
  • Camera interior Netatmo Welcome

Netatmo - Facial recognition camera Welcome

1.043,00 lei
Folosind tehnologia revolutionara de recunoastere faciala, camera Welcome de la Netatmo vă permite sa fiti mereu informat cu privire la persoanele ce se afla in locuinta dumneavoastra.
Cantitate
Stoc epuizat

  • Proiectare gratuita pentru fiecare client
    Proiectare gratuita pentru fiecare client
  • Retur in maxim 30 de zile
    Retur in maxim 30 de zile
  • Suport gratuit telefonic si online
    Suport gratuit telefonic si online
In locul notificarilor obisnuite care necesita vizionarea intregii filmari, camera Welcome de la Netatmo va trimite o alerta imediat atunci cand un intrus va fi detectat in locuinta, impreuna cu o imagine a fetei acestuia si inregistrarea cu intrusul. Folosind tehnologia revolutionara de recunoastere faciala, veti fi notificat atunci cand cei dragi vor intra in incapere, astfel ca veti fi informat cu privire la sosirea copiilor de la scoala. Filmarea poate fi stocata local pe un card microSD, pe DropBox sau pe un server personal FTP.

Notificare in caz de alarma

Atunci cand o alarma va porni (de incendiu, CO2, securitate etc.) camera va trimite o notificare catre dumneavoastra in mod automat si va incepe sa inregistreze pentru a va oferi informatii pretioase legate de ceea ce se intampla.

Protejati membrii familiei

Spre deosebire de alte camere pentru interior care filmeaza in continuu pe toata lumea, camera Welcome de la Netatmo permite oprirea filmarii atunci cand fetele membrilor familiei sunt detectate, astfel cei dragi se vor putea relaxa stiind ca intimitatea lor este protejata, nefiind supravegheati sau inregistrati. https://www.youtube.com/watch?v=ULwPxRbiSgk

NETATMO
NSC01-EU

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.