Unitate de comanda Fibaro Home Center Lite
 • Unitate de comanda Fibaro Home Center Lite

FIBARO - Home Center Lite

1.159,00 lei

Unitatea de comanda Fibaro Home Center Lite este un dispozitiv cu dimensiuni reduse, cu un potential imens, incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea ieftin. Cu ajutorul acestei unitati de comanda veti putea controla casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta si bucurandu-va de tot confortul oferit de dispozitivele inovatoare pentru smart home de la Fibaro.

Cantitate
Livrare maximum 14 zile

 • Proiectare gratuita pentru fiecare client
  Proiectare gratuita pentru fiecare client
 • Retur in maxim 30 de zile
  Retur in maxim 30 de zile
 • Suport gratuit telefonic si online
  Suport gratuit telefonic si online

Creat special pentru dumneavoastra

Va prezentam o noua dimensiune a confortului: Home Center Lite, unitatea centrala de comanda incredibil de compacta a sistemului Fibaro. Acest dispozitiv a fost creat pornind de la nevoile utilizatorilor care isi doresc o casa inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim!

Extrem de rapid si eficient

Home Center Lite este un dispozitiv micut, cu un potential imens, incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea ieftin. Controleaza-ti casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta si bucura-te de tot confortul folosind dispozitivele inovatoare pentru smart home FIBARO. Home Center Lite este echipat cu un procesor extrem de puternic ARM Cortex A8 (720MHz). Eficienta HCL permite chiar si automatizarea cladirilor mari: poate controla pana la 230 de dispozitive. Aceasta unitate de comanda suporta programarea de scenarii in LUA. Dispozitivele incompatibile pot fi programate doar cu aprobarea Fibaro. Caracteristici:

 • dimensiuni: 90 x 90 x 33 mm
 • alimentare: 9-12 V DC (adaptor inclus)
 • tehnologie: Z-Wave
Fibaro
FGHCL

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.