Unitate de comanda Fibaro Home Center Lite
 • Unitate de comanda Fibaro Home Center Lite

FIBARO - Home Center Lite

lei1,159.00
Tax included Shipping excluded

Unitatea de comanda Fibaro Home Center Lite este un dispozitiv cu dimensiuni reduse, cu un potential imens, incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea ieftin. Cu ajutorul acestei unitati de comanda veti putea controla casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta si bucurandu-va de tot confortul oferit de dispozitivele inovatoare pentru smart home de la Fibaro.

Quantity
Product in supplier's stock

 • Free project design for every client
  Free project design for every client
 • Returns accepted for maximum 30 days
  Returns accepted for maximum 30 days
 • Free support by phone and online
  Free support by phone and online

Creat special pentru dumneavoastra

Va prezentam o noua dimensiune a confortului: Home Center Lite, unitatea centrala de comanda incredibil de compacta a sistemului Fibaro. Acest dispozitiv a fost creat pornind de la nevoile utilizatorilor care isi doresc o casa inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim!

Extrem de rapid si eficient

Home Center Lite este un dispozitiv micut, cu un potential imens, incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea ieftin. Controleaza-ti casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta si bucura-te de tot confortul folosind dispozitivele inovatoare pentru smart home FIBARO. Home Center Lite este echipat cu un procesor extrem de puternic ARM Cortex A8 (720MHz). Eficienta HCL permite chiar si automatizarea cladirilor mari: poate controla pana la 230 de dispozitive. Aceasta unitate de comanda suporta programarea de scenarii in LUA. Dispozitivele incompatibile pot fi programate doar cu aprobarea Fibaro. Caracteristici:

 • dimensiuni: 90 x 90 x 33 mm
 • alimentare: 9-12 V DC (adaptor inclus)
 • tehnologie: Z-Wave
Fibaro
FGHCL

Specific References

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.