Modul de control Aeotec WallMote - 4 butoane
  • Modul de control Aeotec WallMote - 4 butoane

AEOTEC - 4 buttons WallMote

lei300.00
Tax included Shipping excluded
Modulul de control de la Aeotec este intrerupator, un controller Z-Wave si o telecomanda ce permite controlul de la distanta - toate intr-un singur produs.
Quantity
Product in supplier's stock

  Free Project Assistance and Design

Our engineers will offer you the best solutions for your projects

  30 days return time

Refunds are processed within 1-2 days

  Secure payments by credit card

Using latest standards in security policies

WallMote de la Aeotec este intrerupator, un controller Z-Wave si un dispozitiv ce permite controlul de la distanta - toate intr-un singur produs. WallMote poate gestiona propria lui retea Z-Wave (cu conditia sa fie setat ca si controller principal) si poate controla alte dispozitive precum prize, jaluzele, dimmer-e, lumini, incuietori electronice si multe altele. De asemenea poate fi integrat si intr-o retea Z-Wave deja existenta, ca un controller secundar. In acest caz va trimite comenzi controller-ului Z-Wave principal si va controla alte dispozitive prin intermediul acestuia. WallMote poate declansa anumite actiuni printr-o singura apasare si permite de asemenea gesturi precum glisarea pe suprafata acestuia pentru a modifica intensitatea luminii. Dispozitivul este alimentat prin baterii si are incorporat in partea din spate un magnet ce ii permite sa fie montat cu usurinta ca intrerupator de perete. Datorita design-ului inteligent pe baza de magneti, WallMote poate fi de asemenea desprins din suportul lui magnetic de perete si folosit ca si un dispozitiv portabil de control - ca o telecomanda. Caracteristici:
  • tehnologie: Z-Wave Plus
  • frecventa: 868,42 MHz
  • feedback tactil la glisare (vibratii)
  • LED-uri integrate ce indica statusul
Pachetul contine: dispozitiv WallMote, dispozitiv fixare perete, materiale pentru montaj. Folosind Aeotec WallMote puteti controla dispozitive si scenarii din casa dumneavoastra inteligenta usor si intuitiv, atat din pozitie fixa la perete cat si de la distanta. In plus, sistemul de control tactil va permite sa glisati cu usurinta pe suprafata WallMote pentru a diminua lumina.
Aeotec
AEO_ZW130

Data sheet

Technology
Z-Wave Plus

Specific References

You might also like

Zipato RGBW ZigBee Bulb 2

Cu ajutorul Zipato Bulb 2 puteti controla acum culoarea si intensitatea luminilor aflate in locuinta dumneavoastra de oriunde, utilizand smartphone-ul sau orice alta unitate de comanda ZigBee.

Price lei169.00
In Stock
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.